TR EN

Products


yumurta-sarisi

The package contains one kilogram of liquid egg yolk. It consists primarily of proteins and fat. It equals  the yolks of about 54-60 eggs. Generally it is used for the production of mayonaisse and is spread on pitta and other fermented pasta products.

If stored at temperatures of 0- +4 °C, shelf life is 30 days. After removing from cold storage, it must wait until it warms up to room temperature and must be shaken before use.

tempeture tempeture tempeture tempeture

Contact


Name / Surname
E-Mail Address
E-Mail Address

İPAY ’a bu formu doldurarak gönderdiğiniz kişisel veriler, 6698 sayılı Kanun gereğince şirketimiz bünyesinde gönderme amacınız doğrultusunda işlenecektir. Bu çerçevede gerekli olduğu takdirde sizlere bilgilendirme amaçlı iletişim kurulacak ve ilave bilgi de talep edilebilecektir. Kişisel verileriniz, başvurunuz kapsamında şirketimiz tarafından diğer çözüm ortaklarıyla gerekliliği ölçüsünde paylaşılabilecektir. Başvurunuz işlemlerinizin takibi amaçlı sistemlerimizde kaydedilecektir. Kişisel verilerinizle ilgili haklarınız ve başvurularınız için bkz. İPAY Gizlilik Politikası ve KVK Başvuru ve Bilgi Talep Formu

İzmir Pastörize Yumurta San. ve Tic. A.Ş.
ÖZBEK Köyü Saraç Mevkii Urla / İzmir / TR
T: +90 232 7567533 - 34
F: +90 232 7567532
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. ' Kabul Ediyorum ' seçeneğine tıklamanız halinde çerez kullanımını kabul etmiş sayılacaksınız.
Ayrıntıları inceleyin
Kabul Ediyorum